15/08/11

Medical Check Up

Hai guys ,
Today ,sayaa tak py kerje .nak py buat medical check .Sejak akhir ni,sayaa selalu sakit laa .
Then tadi py buat medical check up dekat KLINIK PANTAI.

Masa sampai sanaa ,dah laa sorang sorang ,tade ramai orang .so mcm blur je laa .then dapat num .py buat urine test .
Doktor cakap dalam urine saya ade darah .like scared dengar laa an kan ?pastu garam dalam dalam neg .
Doktor cakap kalau tak jage boleh kena buah pinggang .

so lepas ni kena laa jage makan ,kalau tidak teruk laa saya an.
lepas ni no more makan pedas pedas,masam masam,masin masin .
banyak kan minum air putih dan air masak .

Hope takde pape laa .Tadi saya dah makan ubat.hee
Tak puasa pulak hari ni darurat laa .

Okey,i need a rest .
boiii.