3/08/11

Wednesday

Day 3 ramahdan .Something yang tak di sangka and tak di jangka berlaku .Tapi apa saya boleh buat .Semuanya terjadi ni semuanya sudah tertulis,and saya tak pernah salah an dia .okey ,saya penat ,sayaa nak stop semua ni .okey ,im letting him go :') semoga awak bahagia tanpa sayaa .
okey ,sampai situ je .

Chill eyka ,bulan puasa.jgn sedih sedih .dekat kan diri dengan Yang Maha Mengetahui segalanyaa .Cari rezeki .Insyhallah eyka berjaya suatu hari nanti.Amin.
Okeyy ,dah masuk hari ke 3 ni tade laa ponteng ponteng lagi .Saya ade perjanjian dengan seorng budak kepeng ni ann .Sapa ponteng puasaa dia kena dngr ckp satu hri uh .HAHA.saya tak akan mengalah dengan awak aww .sebab tahun ni saya ade semangat besar ;)

Gaji untuk saya kerja 8 hari dah masuk ,Alhamdulilah laa an .Even skit je tapi bersyukur .Nak saving skit laa an .Sebaik bulan puasa.kira saving laa an.
Nanty nak rayaa nak shopping .Hee.tahun ni nak buat baju warna PUTIH laa.saya tade baju kurung putih pun.haa


Okey laa .Nanty saya nak berbukak dengan kawan kawan dekat luar ,Seminggu ni dengan Family ;)
So,selamat berpuasa yee .