18/08/11

Im lazy today

Hai , hari ni ..melepat kena py kerje .Malass ni nak bangun tadi .Kepale berat je .Tapi gagah jugak bangun sebelum mama bising . Cehhhh .Takot dengan mama tau .
Ye laa ,mane tak nyaa dah sedap cuti 2 hari an .Tu laa bile nak py keje dah malas je .
Bos takde boleh laa buat hal nnty bos dah ade ,memang hangin je nak py kerje ohh .Maybe saya dapat cuti seminggu je .Kira okey laa . Raya tahun ni balik kampung .Bestnyaa .Dah lama tak balik kampung ,raya dekat kampung .Tapi this years macam tak meriah sangat laa an sebab family krisis .Haih ,nak buat macam manaa .semuanya dah tertuliskan ? Terima je laa seadanyaa .

Okey ,tadi mama msg ,cakap .besok malam kita py SHOPPING. Wahh ,ni yang tak sabar sabar nak dengar .
Shopping sakan tahun ni saya .Tema saya tahun ni WHITE kebayaaa ;)

so,the all for today .Dekat rumah tak boleh online dah .Lappy dah jahanam .So dekat office je laa boleh luang kan masa nak update blog .tu pun kalau rajin and tak busy laa an .
Okey laa kawan kawan . raya dah dekat .saya dah download lagu raye .Hee .
Nak ucapan kan Selamat Hari Raya Aidilfitri ye :)

Semoga tahun ni lebih baik dari tahun sebelum belum nyaa .Insyhallah .
Pape pun jangan lupe Rilex Buat Dua ;)