21/08/11

errr .

Oh lalalalala ,
Isnin ,hari yang paling aku benci and tak suke .Lemau je badan nak py keje pastu nak menghadap si muka bos uh .
Tadi cakap pasal gaji .Gaji this month kena tolak banyak .Sial laa .Puihhhh laaa .Dah laa nak raya .Sial laa .Padahal bukan byk pun sala aku .Kau nak mara ,mara laa .tak payah nak libatkan gaji pulak .Dah laa basic kau bagi aku mcam gaji orng cuci toilet .Gaji orng sapu sampah lagi byk aku rase .Haih .Tak puas hati ni .Jangan sampai aku gila buat report .memang masak laa kau .Patot nyaa mana bole potong gaji orng sesuka hati nenek kau je .Bodo gila .Tunggu je laa .Dapat gaji bulan ni .Aku tengok dapat berapa .Kalau sikit and bnyk kau potong .Selamat jalan laa .Aku boleh cari kerje yang tak membosan kan and blah dari sini .Hee
Mara eyka time bulan bulan puasa ni.Sabar je laa an .

So chill ,Last Weekend ingat nak shopping .Tapi period pain and sabtu lepas ramai gila orng mcm taik kambing .Taik kambing an bulat bulat .Semak kepala mak nyah .Smpi smpi Kl je dah pukul berapa .Pastu cari laa tempat berbukak .Pukul 8 lebih mcm uh baru dapat makan .sebaik laa aku tak puasa .kalau puasa dah hangin dahh .Huu .Then py tengok bju dekat cotton on .cantik cantik .mmg nak beli tapi bajet tak cukup .so simpan dulu duit yang mama bg uh .nak tunggu gaji bulan ni .tah dapat berapa laaa an .Adoi .

So ,ingt nak guna duit uh buat rambut dulu .Memang dah plan nak buat rambut dulu .Haa.Tengok laa mcm mana an .Baju raya kebaya pun tak cari lagi .Adoi haii .Minta minta ada laaa .

So sekarang bos dah keluar ,lega sikit .tadi asyik kena bebel bebel mcm apa dahh aku dengan kak farra .Cuti dah dapat seminggu .Haa .Ingt nak cari kerje baru laa .Agak agak dekat mana ade yek .
cepat cepat laa dapat kerje baru .Amin .