31/07/11

Ramadhan ;)

Happy fasting guys ,


Okey ,sekarang bulan puasa pulak ,wahh kejap je rase.Dalam bulan yang mulia lagi suci ni an ,kita banyak kann laa ibadat yee ,Cewahhhhhh .Semangat aku hari ni nak py terawih .First day laa kata kann ,Bulan ni try puasa sebanyak mana yang bole laa kan .tahun lepas hampass nak puasa .haha.Dah laa tak ganti lagi .Kali ni puasa dekat office ,tahun lepas sekolaa .adoi .Office dah laa sejuk ,aircond laa kann .Pastu nak kata kann semua dalam ni chines ,Memang kalau nak ponteng pun tade hal laa kan .Cewahhh ,Tade laa ,aku budak baik kot,puasa kali ni mesty penuh laaa .Haa .kejap lagi balik mesty bersepah bazarr ohh .Pastu nak balik mesty jemm .Okeyy,tahun ni puasa sorang sorang tanpa ade teman,tahun lepas ade jugak kasih sayangg an ,raye pun sama sama,puasa sama sama,berbuka sama sam,semua nak sama sama.Tahun ni sorang sorang je aku ye.tape laaa .Life must go on kan kan ?Hee ,

okey guys ,Happy fasting okey ,jangan ponteng ponteng ,kalau dah terminun uh ,buat buat laa termakan sekali.haha.bengong .dah alang alang kann .Pastu py sembahyang tarawihh .jangan lepak dekat padang sebelah surau ke belakang masjid ke ,HAHA.then kita kawal kan laa nafsu semua tu yee.Hope bulan puasa tahun ni lebih better dari sebelum ni .Amin .

Andd ,harap harap ,semua benda yang jadi dekat aku ni just perasaan sahaja ,Kuat kan semangat awak eykaa ;)
Okey laa ,Boiii