31/07/11

Hari ni habis keje pukul 4.15 .Yeahh balik awal ,boleh jalan jalan bazar kejap lagi .Kalau dak eyka daa jumpe makanan ,habiss laaa .agak agak kedai kedai uh dia nak beli sekali .HAHA.Okey semperna bulan puasa ni ,kira bulan menguruskan badan laa ye ;)
HAHA.nanty ada budak mara kalau saya tak kurus kan badan.Dia cakap saya GEMOK laa apaa laaa .HAHA.Orang tension ,makan laaa .Hee

Office ni laa sejuk ,memang menguji keimanan betul .Sejuk bhaii .Hmm .
Bos tak masuk hari ni ,kita online puas puas yee .Hee .Budak budak office pun tak masuk ,so kira enjoy laaa.Hee .
Sekarang nak tunggu masa pulang and berbukak je ;)
Then puasaa seterusnyaaa .Insyhallah semuanyaa akan seperti biasa .Mama ,kuat kan semangat ye ,eyka selalu dengan mama .Iloveyou mama <3