28/06/11

okey ,guys ,lamanya tak update blog ni .malasss gila ohh .
tapi saya nak buat story baru ,life baruu .
and past is past right ?

from now ,taknak cari cinta ,tapi duit .taknak cari jodoh tapi nak cari reality of life.
tak payah sibuk sibuk pasal hidup orang tapi uruskan hidup sendiri .
yang lain rilex buat DUA jee .

And now ,i want take this chance to move on and be a strong girl.Just forget about "waiting something impossible"
Bila sesuatu itu berlaku,percaya laa ,mesti ada hikmah di sebaliknyaa.
actually,tak tahu nak cerita apaa .kalau pasal life now ,so far so good .Pasal LOVE ?entah laaa .
Family ?dilemma.Lagi ?

Sekarang apa perlu buat ,
-focus on my works
-be a successful person
-enjoy life today,yesterday is gone and tomorrow might never come.
kan kan ?

Sekarang sendiri ,nanti pun sendiri .
tayah pening nak pikir perasaan orng,penat penat nak jage hati orng
jage diri and hati sendiri sudahh .

so guys,wish me luck.
this friday,berangkat ke KUALA TERANGGANU !
Doa kan perjalanan saya selamat sampai,insyallah ;)

to mama :eyka buat semua ni untuk mama ,nnti eyka dah berjaya ,eyka jaga dan tolong mama yea .Iheartyou mama<3
i Proud of you mama !she myeverything;)

kepada rakan rakan sayaa :korang ,best dapat lepak and share storyy .Korang rock kawannn <3
To my beloved mak shima :Thanks for support me from the rear ,ILOVEYOU.
TO god also,dari dia laa rezeki ni datang ,terima kasih Ya allah .kuatkan lahh semangat hambamu ni ya allah .

IM THE SUPERGIRL ;)
EYKAJOHARYY :D