18/04/11

Hari ni aktiviti ,jalan jalan mid ,dan mulakan operasi mencari keje tapi langsung buat benda lain.HAHA.Dan syok punya jalan sini jalan sana .Pastu bff aku sorang ni,belanje tngk wayng .HAHA.layan je lahh.Citer SCREM.Dye bole tnye.cukup umur ta .Eleh,orng dah 18 lahh.MOS pun lepas .HAHA.td tngk cite screm,wahhh.banyak nau lucah,FUCK !MOTHERFUCK ..you taste like ass !HAHA.patot lahh 18 .Cite dye Best lahh,bole gelak gelak lagi.HAHA.okey what.saya bagi 4 setengh bintang (eceh,bg je lahh 5 bintang terus )HAHA.

Then,balik rumahh ;) tadi time otw balik uh,aku tersempak dngn along mental ,aduhhh .Malas aku nak layan kau mental .HAHA.(ta baek nau kau eyka )mcm biasa lahh dye kalau nampak aku je,pergi mana eyka,huuu.pastu dye ckpp,lambat balik,padahal td baru pukul 9.HAHA.lambat ?Ohh.layan je lahh.smpi lahh ke lif di hantar aku .HAHA.Bak kate ali,Ek,bf baru ke teman kau eyka .HAHAA.otak kau !dye mental,aku waras okey !HAHA.

So,hari ni tu je lahh .Bile lagi nak cari keje kat tempat laen yek ?Loyai cakap,baek kau keje eyka,raye nak dekatt .wahhh .bile ingt raye bersemangat aku .HAHA.Tahun ni nak buat baju warna pe yek ?hijau dah,pink dah ,hitam ?wwahhh .tngk lahh nnty nak buat warna pe ..(puasa punn blum lepas lagii,dah pikir raye !hahah.over sngt ni kau eyka,haha )

Semalam,time tngh khusyuk on9,tibe tibe ade call.num ta kenal ..aku dngn ta pasti nya..nak angkat ke ta,nak angkat ke ta ?ishhh .angkat je lahhh ...
eyka >>.....(diam ta cakap pape )dalam hati asal dye diiam jugakk .HAHA
eyka>>(beranikan diri ..)helllooooo ...
ta kenal >>hellooo,ni eyka ek ?(suara pmpuan ,aku dah pelikk,sape pulak nii )
eyka>>haah,nape ?sapa niii ?
ta kenal>>aku rindu kau ,bye ! (aku dah blur ==')
minah mane pulak call aku nii.aku blur lahh.aku pulak tade krdt ..HAHA.biar je lahh.nnty ade krdt aaku call lahh .

Then,ta sampai 10 minit,msg masukk .minah uh txt..cakap rindu aku sume,aku lagi bertambah pelik ohh,sape pulak minah nii .ishh,geram pulakk akuu .pastu dah malas nak pikir,aku watlek je..teruskan on9 ..

20minit kemudian ,ade orng call .(tapi suara pmpuan ckp ,aku !blur nii,sape niii ! )
dye ckp, "helllo "aku diam ..dye ckp "hello "lagi skalii .aku ckp..."hello balikk.
pastu aku mcm cam suara uhhh !aku cam...aku ckppp ,Noniii !ni noni kann !noni kann ..
tibe tibe air mata aku menitis dngr suara dye..dan kitorng nanges ,cuzen,aku rinduu kau syiall .rindu sngt ..buruk buruk kauu.kau tetap cuzen aku ohhh .dah lame ta shared everthng dngn kau,prob,kite gile gile same same.rindu syial ..Hmm.pastu malam uh dye call aku.mcm2 ktorng cite smpaii krdt dye habiss.sorryy babe,aku ta bole nak call,aku tade krdt.nnty nak jumpe kauu !nak share mcm mcm ohhh .sumpah rindu kau cuzenn ,tape,kita kena kuat k !loveyou cuzen !

Pape pun pertalian saudara takan putus.Bagai air di cincang takan putus .Orang yang ta suke tngk ke senangan kita,suke nak jatuhkan kita,perlu ke macam tu.weyh,buat life sendiri sudah,jangan nak pandai pandai masuk urusan orang lahh.Pape punn rilex buat DUA ;)

Malam ni on the phone dngn superE !yeahh.rinduuuu kau biyyy !muahmuahh !
You're my OHANA <3<3<3